Leather X Matinique

Sommerens bedste øjeblikke med Carlsbergs

Carslberg har lavet en rigtig flot reklame video omkring hvordan de binder folket sammen, om det er over en foldbold kamp, en tur til stranden eller bare hygge. Carlsberg er altid klar når et kommer til at levere øl til de store fester i DK og til de mindre private fester. Hvis i ligesom mig glæder jer til sommeren og gerne vil lade jer inspirere af sommerens bedste øjeblikke, så tag et kig på deres nye reklamefilm. Ung som gammel så er sommeren noget i alle sammen elsker og ser frem til hver vinter

Jeg har haft gang i en masse forskellige ting de seneste par uger, jeg har virkelig fanget mig selv i at have brug for en pause et par dage og bare nyde solen. Hvad er den perfekte sommer dag for dig? Jeg har personligt en ting for varmt vejr og hygge på stranden. Sommeren i Danmark er jo helt speciel, da vi hele vinteren har det så kold her i Danmark. Jeg tror også det netop er derfor vi altid bruger helle sommeren på at feste max igennem mens vi stadig har varmen .Jeg er altid frisk på sjov og fest hele sommeren igennem og en fest på stranden er noget af det bedste om sommeren og det må godt være med et par gode venner og med en Carlsberg i hånden, så bliver det ikke bedre.

Dette indlæg er sponsoreret af Carlsberg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Leather X Matinique