Matinique X Rune Glifberg

Daniall CPH Spring Look

 photo IMG_9273_zpsjafu4qf2.jpg
 photo IMG_9269_zpsm2i7ur3f.jpg
 photo IMG_9267_zpsc2kaofzl.jpg
 photo IMG_9262_zpsb4fp3opq.jpg
 photo IMG_9260_zps5k0aqnhe.jpg
 photo IMG_9256_zpsiojiqgtw.jpg
 photo IMG_9255_zpsauu32q4t.jpg
 photo IMG_9251_zps9svepefo.jpg

 

 

Shoes – Adidas ZX Flux Slip ON   //  Jeans – H&M  //  Pullover  – Alexander McQueen //  Hat – Pamoa  //  Jacket – Adidas  //  Watch Casio  //  Wallet – louis Vuitton

 

Som nogle af jer så på min snapchat @MikeAfsharian så var jeg ude med min gode ven Daniall og tage en masse billeder til min blog. De kommer alle sammen op på bloggen i løbet af næste uge, hvor jeg har hele 2 shoots klar. Jeg var helt vild med det outfit som Daniall havde på d vi mødtes så vi endte med at tage nogle rigtig fede billeder af ham i indre by. Daniall bruger meget ofte flere lag i hans looks, det bringer dybde i hans outfit og er med til at skabe en kontrast mellem de forskellige toner.

Se mit shoot med Daniall fra tidligere i år HER

//

As some of you saw on my snapchat @MikeAfsharian s I was out with my good friend Daniall to take some pictures for my blog . They all come up on the blog during the next week.. I absolutely loved the outfit as Daniall had  when we met so we ended up taking some really cool pictures of him in the inner city. Daniall  very often uses several layers of of clothing in his looks , it brings depth to his outfit and helps to create a contrast between the different tones.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Matinique X Rune Glifberg