Konkurrence - VIND en taske fra Daniel Silfen

Forårs jakke til mænd fra SOLID

Mike Afsharian photo Skaeligrmbillede 2015-05-06 kl. 21.19.00_zpsxqtlufhl.png
Mike Afsharian - Solid - København photo IMG_9542_zpsspr9tov3.jpg
Mike Afsharian - Solid - København photo IMG_9525_zpsbia1ebse.jpg
Mike Afsharian - Solid - København photo IMG_9540_zps4bgksnyq.jpg

 

Solbriller – Carrera  //  Jeans – Solid  //  Jakke – Solid  //  Trøje – Solid

 

Flot design og praktisk er min nye jakke fra Solid, som jeg har brugt rigtig meget de sidste par dage. Den går til det meste af mit tøj og har et meget neutralt men samtidig moderne design. Den har en masse lommer også kan man stramme den om taljen med 2 snore, så den sidder helt efter ens egen kropsform. Det er meget vigtigt for mig at mine jakker sidder lidt ramt om taljen, jo bedre jakken sidder på mig jo pænere vil den altid fremstå. De 2 snore i midten af jakken giver også et lidt anderledes og cool look, end man ellers traditionelt ser på forårs/efterårs jakker. Til dette look har jeg en simpel stribet trøje på og helt sorte jeans, jeg har i dette look valgt at tone ned for farverne så jakken kunne trække opmærksomheden. Jeg har knækket det neutrale look med mine farverige solbriller fra Carerra som i kan læse mere om HER

//

I really like my new jacket from Solid, the colors is very subtle and makes it perfekt for almost every outfit. There are two strings witch you can tighten around the waist to make it fit your body shape. For this look I choose very natural colors and some black jeans and the colorful shades to give the look some excitement

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Konkurrence - VIND en taske fra Daniel Silfen