Mine 4 favorit forårsjakker

Looking forward to Distortion with outfit from Diesel

Mike Afsharian photo IMG_2469_zpsh7qktrai.jpg

Mike Afsharian photo IMG_2464_zpsum0wj07y.jpg photo IMG_2513_zpsmjrbvgvc.jpg
Mike Afsharian photo IMG_2505_zpsxmwewzrn.jpg

 

 

Jeans – Diesel //  T – shirt  – Diesel  //  Sunglasses – Carrera ( Just like)

Photos – Lisa Kastleen

 

 

Sommeren er over os og der er kun et par dage tilbage til Danmarks fedeste folkefest begynder…DISTORTION er hvert år med til at skabe rytme og dans i gaderne,. Dette år bliver ikke anderledes og der vil blive spillet koncerter af nogle rigtig gode musikere. Det vil uden tvivl blive en rocket festival og det handler om hvem der kan give den mest gas. Når jeg tænker på festival på rock på moderne stil tænker jeg med det samme på Diesel. Det er derfor jeg har valgt dette outfit fra Diesel pre fall ”Pop Riot” kollektion. Jeg har valgt en t- shirt som er med 3 lynlåse der forestiller en smiley og nogle rigtig lækre mørke denim jeans. Med dette outfit føler jeg mig klar til at feste til Distortion med det helt rigtige festivals look.

 

//

Summer is upon us and there are only a few days left before Denmark’s coolest festival begins … DISTORTION each year music and dancing dominates the streets ,. This year will be no different and there will be played concerts by some really good musicians. It will no doubt become a rocket festival When I think of the festival I think Diesel. That’s why I chose this outfit from Diesel pre fall ” Pop Riot ” collection. I opted for a t-shirt that is with 3 zippers depicting a smiley and some really nice dark denim jeans. With this outfit , I feel ready to partyat Distortion with the perfect festival look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine 4 favorit forårsjakker