All Black // + Vinderen af Daniel Silfen Giveaway

Mark McGibbon – ALL denim look

 photo IMG_4268_zpsalvunz3m.jpg photo IMG_4257_zpsryo5nayh.jpg
 photo IMG_4246_zpss2kmh1pp.jpg

 photo IMG_4266_zpsaos7y8zr.jpg

 photo IMG_4260_zpsfjdoqxms.jpg

 photo IMG_4254_zpsu0bdnoql.jpg

 photo IMG_4256_zpsa3aolmfr.jpg

 photo IMG_4249_zpssems2akg.jpg

 photo IMG_4241_zpsdaeamyt0.jpg

 

Min frisør Mark Mcgibbon og ejer af Capital Barbers hvor jeg i flere år er blevet klippet. Jeg var nede hos ham i mandags, må indrømme han overrasker mig hver gang jeg ser ham med en ny stil! Han har normalt rigtig travlt, for travlt til at lade mig skyde ham til bloggen. Jeg var dog heldig denne gang at han havde lidt tid til overs, så fik taget disse outfit billeder af ham i et helt denim look.

 

ENGLISH

My hairdresser Mark McGibbon and owner of Capital Barbers where I for several years has been cut . He surprises me every time I see him with a new style ! He is usually really busy , too busy to let me shoot him for the the blog. However, I was lucky this time that he had little extra time, so I got to take these outfit pictures of him in an ALL  denim look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

All Black // + Vinderen af Daniel Silfen Giveaway