Sandheden de fleste IKKE ved om at være blogger

På de Sociale Medier

 photo 67f84b6b-bb81-4790-a188-eddd48b74988_zpsaf2j2ib2.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-05-13 kl. 17.57.14_zpsbvngxtjo.png

 

 

 

Der er mange der ikke er klar over det, men før jeg oprettede min blog MikeAfsharian.dk var jeg blogger på de sociale medier, hvor jeg mest af alt postede mode billeder. Det gør jeg stadig i samme stil, i dag har jeg dog også min hjemmeside hvilket har givet mig mange muligheder. Jeg er meget stor bruger af instagram hvor jeg har haft profil i lidt over 4 år. Jeg poster 2-3 billeder om dagen og elsker at svare på kommentarer og følge nye mennesker.

På Facebook bliver mine indlæg fra bloggen postet også er det mest der jeg modtager beskeder fra mine følger rundt omkring i verden. Min instagram/Blog/facebook har lidt deres eget liv hver for sig, men samtidig spiller de meget sammen.

Følg mig i de forskellige medier

Instagram – HER

Facebook – HER

SnapChat – MikeAfsharian

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sandheden de fleste IKKE ved om at være blogger