Looking forward to Distortion with outfit from Diesel

Spring Look – Matinique X OILL

Matinique- Oill - mandlige Modeblogger - Mike Afsharian photo IMG_3015_zpsdfjz95nc.jpg
Matinique- Oill - mandlige Modeblogger - Mike Afsharian photo IMG_3035_zpskvhekzep.jpgMatinique- Oill - mandlige Modeblogger - Mike Afsharian photo IMG_3035_zpsq5anqanv.jpgMatinique- Oill - mandlige Modeblogger - Mike Afsharian photo IMG_3008-2_zps1s9prxma.jpgMatinique- Oill - mandlige Modeblogger - Mike Afsharian photo IMG_2958-2_zpss20taopw.jpg

 

Backpack – OILL ( Similar)  //  Watch – BERING ( SImilar)  //  Shirt – Matinique (Similar)  //  Sunglasses – Carrera  (Exact Model)

 

Denne gang giver jeg et bud på et ”Back to school” look, hvor casual, stillet og praktisk går hånd i hånd. Tror de fleste af os kender at skulle i skole eller ud med nogle venner og gerne vil have vores rygsæk med ( til en opgave eller lign), men ikke helt ved om det vil passe med en skjorte eller skal man bare droppe det og tage noget andet på? Nej! En skjorte kan bruges til mange ting og ikke kun til fine begivenheder. Jeg har valgt en kortærmet skjorte fra Matinique, da jeg personligt syntes det passer bedre til sommerens varme.. Solbrillerne er fra Carrera, de har et ret specielt look, stellet er gennemsigtigt og har i siderne nogle fede kontrast farver. Helt klart nogle briller man lægger mærke til, de er også med til at pifte looket op og give det lidt ekstra. Tasken er fra Oil og er i blå farver, hvilket jeg syntes passer rigtig godt til resten af farverne. De er ikke for kraftige men passer derimod godt sammen med den blå/grå skjorte.

// English

This is a ” Back to school ” look, where casual and practical goes hand in hand . I chose a short-sleeved shirt from Matinique , because I personally thought it better suited to summer heat .. The sunglasses is from Carrera , they have a rather special look , the frame is transparent and the sides has some cool contrasting colors. Clearly some glasses you notice , they also help to spice up the look and give it a little extra. The bag is from Oil and is in blue colors , which I think fits very well to the rest of the colors.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Looking forward to Distortion with outfit from Diesel