Ripped jeans for MEN

Diesel X CPH DISTORTION

 photo IMG_6391_zpsfgr732kk.jpg photo IMG_6450_zpsiflnitr3.jpg photo IMG_6154_zpswlnqlbrn.jpg

 photo IMG_6225_zpsltflt6g2.jpg

 photo IMG_6224_zpsl28sar1c.jpg
 photo IMG_6214_zpsubynbc1s.jpg
 photo IMG_6179_zps8netmj3b.jpg

Look from DIESEL 

Distortion har sammen med med mit outfit fra Diesel givet mig de bedste billeder jeg kunne ønske mig! Hele stemningen fra Distortion og alle de forskellige farver og looks til festivalen var så inspirerende. Hele looket er fra Diesel Pre Fall 2015 kollektion. Er vild med kombinationen af jakken med de mange lynlåse ( hvilket giver et rigtig lækkert råt look) og den simple t-shirt…Det hele råber bare Festival! Hele kollektionen kan købes HER

//

Distortion , together with my outfit from Diesel gave me the best pictures I could wish ! The whole atmosphere of Distortion and all the different colors and looks of the festival was so inspiring. The whole look is from Diesel Pre Fall 2015 collection. Stunning combination of jacket with many zippers (which gives a really nice raw look ) and the simple t – shirt … The whole look is judt so Festival! The entire collection can be purchased HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ripped jeans for MEN