Sandaler fra Vagabond

“Kender du virkelig ikke det mærke?? Jeg troede du var modeblogger”

Mike Afsharian photo IMG_1940_zpsfdc22a1f.jpg
I dette indlæg snakker jeg kun om hvad jeg selv har oplevet og hvad min egen personlige holdning er, da jeg hverken kan eller vil snakke for andre bloggere end mig selv.

Min blog er baseret på en masse forskellige ting, en af hovedpunkterne er min stil, som jeg selv skaber, nogle gange med hjælp fra forskellige inspirations kilder. Jeg har dog lagt mere og mere mærke til at folk går ud fra at jeg kender samtlige mærker der findes i ind og udland eftersom jeg er modeblogger….Dette er IKKE tilfældet. Min blog er hjælp til andre der søger inspiration også giver jeg dem min fortolkning på hvad god stil er. Eksemple kan f.eks. være at folk nævner et mærke eller en butik hvor jeg derefter bare er ærlig og siger ”det kender jeg ikke” hvor folk nogle gange svare med ”ej kender du ikke det??” Eller ”Det burde du kende, nu hvor du er modeblogger”

Som modeblogger kender man altså ikke alle mærker og bør sandelig heller ikke kende dem alle sammen, så det billede nogen har omkring at modebloggere ved ALT inden for mode og kender alle mærker passer ikke. Jeg vil gerne komme med et konkret eksempel som måske vil undre nogen. Jeg snakkede med nogen der har deres eget mærke, hvorefter de fortalte mig at de ville sælge deres tøj i en tøjbutik der ligger tæt ved strøget. Hvorefter jeg sagde ”den butik har jeg ikke hørt om” hvor efter de udbrød ”har du virkelig ikke det? Den kender alle jo?” ….

Nej. Alle modebloggere inkl. Mig selv, kender ikke alle mærker og butikker i Danmark.

Hvad er pointen i dette indlæg?

Pointen er at modebloggere ikke kan forventes at kende alle mærke og at folk ikke bør være fuldstændig chokerede over vi ikke kender de tusindvis af forskellige mærker der findes og at vi kender ikke til hver eneste butik der eksisterer. Ligesom alle andre mennesker lære vi nye ting  hver dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sandaler fra Vagabond