Mixed blue/white look from weekday

DIESEL Zip-Round Sneakers

imageSkærmbillede 2015-07-22 kl. 21.41.18

Diesel har virkelig tænkt ud af boksen med disse sneakers! Lynlåsen køre hele vejen rundt om skoen og du kan skifte den bagerste del ud med en anden farve. Jeg har aldrig set nogle sneakers magen til disse og glæder mig til at kunne prøve dem selv, jeg vil helt sikkert holde jer opdateret omkring disse sko!

Læs mere på Diesel hjemmeside HER

//

Kick convention to the curb with Diesel’s new Zip-Round style: A high-top sneaker with a zipper that runs down the sides and along the bottom, featuring a contrast studded sole. It’s revolutionary footwear fit for a radical like you.
Leather mid-lace fashion sneaker with zip detail, contrasting studs, Mohican logo on the tongue and removable leather sock liner.

 

1 kommentar

  • No habia regresado tu blog por un tiempo, porque me pareció que era aburrido, pero los últimos posts son de buena calidad, así que supongo que voy a añadirte a mi lista de blogs cotidiana. Te lo mereces amigo. 🙂

    Saludos

    visita la web http://www.telmar.es

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mixed blue/white look from weekday