TEST - Braun Series 7 model 799cc barbermaskine

Eastpak X Vlisco – limited edition

Mike Afsharian photo IMG_4018_zpsybe2hayb.jpg
Mike Afsharian photo IMG_7490_zpsm8vbjbfd.jpg

Mike Afsharian photo IMG_7281_zpst503zyzn.jpg

 

 

Min nye taske er fra et super cool colab mellem Eastpak og en hollandsk producent af metervarer, Vlisco, som sælger afrikanskinspirerede tekstiler til netop Afrika. Mønstret og selve designet af tasken, gør denne taske helt unik. Jeg er specielt fanget af det lidt utraditionelle mønster på tasken , hvilket virkelig fremhæver at dette ikke er den typiske taske man ville se fra Eastpak.
Tasken er lavet i et begrænset oplag på 300 pr. farve (én i grønt print og én i rødt) hvilket er med til at gøre det helt unik at eje en af disse lækre tasker, desuden står der i tasken hvilket nummer fra 0-300 ens taske har været i produktionen og der følger et licens bevis med.
//
Love my new backpack from Eastpak, they made a collaboration with Vlisco it’s a limited edition and only 300 Backpacks this model have been made worldwide! Love the design and the way the made a normal backpack unique by changing the fabric 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TEST - Braun Series 7 model 799cc barbermaskine