Eastpak X Vlisco - limited edition

Mixed blue/white look from weekday

image image image image image image

Jakke – Weekday // Jeans/skjorte- Solid // Solbriller – Dolce and Gabbana // Sko – Aldo

Når jeg kigger tilbage på hvordan min stil har ændrer sig, lægger jeg mærke til hvordan jeg har taget forskellige trends til mig. En af dem er Hvidt tøj, jeg har før i tiden ikke været helt glad for at have hvidt på udover hvide skjorter, nu kan jeg virkelig se hvordan en hvid jakke som den på billedet fra Weekday kan være med til at fremhæve andre elementer i outfittet. Mine solbriller er fra Dolche and Gabanna. Min hat er helt ny og er fra H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Eastpak X Vlisco - limited edition