Light Denim look from Solid!

TEST – Braun Series 7 model 799cc barbermaskine

 photo AID-A36-0020567_Series_7_799cc_7_DKK 3.599-_zpsufziy8cp.jpg

 

 

Jeg har ejet denne barbermaskine i en måned nu, og barberer mig hver anden dag med den. Inden jeg begynder selve anmeldelsen af min nye Braun Series 7 model 799cc, vil jeg gerne starte med at fortælle lidt min huds egenskaber. Jeg har meget følsom hud og har kæmpet med at finde en barbermaskine, som jeg kan bruge på trods af min hud. Jeg har nogle få, men specifikke kriterier til en barbermaskine. Jeg har brug for en barbermaskine, som:

  • Ikke irriterer min hud
  • Giver en meget tæt barbering
  • Barberer nemt og hurtigt

Jeg har tidligere brugt en shaver fra et andet mærke. Det var en lille model og den gav ikke en så tæt barbering, som jeg ønskede. Jeg oplevede dog også, at min gamle barbermaskine gjorde min hals helt rød, og jeg endte altid med sprækker i huden.

Derfor endte jeg med at bruge en normal skraber, der altid gav mig en rigtig tæt barbering, men bladene mistede hurtigt deres skarphed, og skrabehovederne skulle ofte skiftes, hvilket blev rigtig dyrt i længden. Det var dog den metode jeg brugte i snart 4 år, da jeg endnu ikke var faldet over en barbermaskine, der kunne opfylde mine krav.

 photo 11720495_731858643592626_1882761050_n_zps7zugso4t.jpg

Jeg besluttede mig dog for, at jeg ville give en shaver endnu et forsøg. Derfor lavede jeg en masse research på nettet og endte med at falde for denne Braun Series 7 model 799cc. Jeg endte med at vælge denne grundet dens forskellige funktioner. Derudover skulle den give en utrolig tæt barbering – alt sammen noget jeg har testet og nu kan komme med en bedømmelse af.

Braun Series 7 shaver 799cc kan både bruges til tør og våd barbering (fx i badet)

Min oplevelse af selve shaveren har være utrolig god. Hovedet følger ansigtets konturer med det resultat, at man nemt kommer omkring områder som hagen, halsen og under næsen. Der er en trimmer på siden af maskinen, som kan skubbes op – den bruger jeg, når jeg har lidt længere hår og gerne vil trimme det i siderne. Dette er topmodellen fra Braun og har nogle helt unikke funktioner såsom:

Intelligent Sonic Technologi: Denne unikke teknologi genererer 10.000 vibrationer i minuttet, som hjælper med at få fat i flere hår, tilpasser sig tætheden af ​​dit skæg og leverer en grundig barbering.

OptiFoil: Den mest avancerede barberingsfolie fra Braun med enestående geometri. Ergonomiske huller giver mulighed for bedre opfangelse af hår og tættere barbering end nogensinde før.

Tilpas din barbering: Du kan vælge mellem 3 indstillinger for at finde den, der passer bedst til din hud og type af ​​skæg. Tilgængelige muligheder er Sensitive, Normal og Intensive.

ActiveLift: Patenteret ActiveLift trimmer systemet og efterlader ikke et eneste hår. Den fanger selv fladtliggende hår i problemområder – fx halsen.

Display: Denne model er udstyret med det mest avancerede LCD-display blandt Brauns barbermaskiner. Det giver dig præcise oplysninger om batteristatus samt opladnings- og hygiejnestatus.

Ledningsfri brug: Du er garanteret op til 50 minutters ledningsfri barbering per opladning. Barbermaskinen kører på Li-Ion batteri, og en fuld opladning tager 1 time. Hvis du har travlt og har brug for strøm nok til en barbering, kan du bruge den hurtige 5 minutters genopladningsmulighed.

Wet & Dry: Brug din barbermaskine komfortabelt under bruseren eller med barbergel eller -skum. Barbermaskinen er vandtæt og fuldt vaskbar til hurtig rensning

Clean & Renew: Clean & Renew system giver ordentlig rengøring og vedligeholdelse af din barbermaskine. Der er 4 enkle trin til hygiejnisk rengøring, smøring, tørring og genopladning ved blot et enkelt tryk på en knap. Unikt alkoholbaseret rengøringsmiddel fjerner 99,9% af alle bakterier.

 photo 11717211_731858650259292_890112582_n_zpsh4sf96ox.jpg

Inkluderet i pakken:

Braun Series 7 model 799cc barbermaskine

– Clean & Renew-system

– Rengøringspatron

– Beskyttende læderrejsetaske

– SmartPlug-ledning

– Rensebørste

Konklusion

Dette er en shaver, som jeg har brugt i godt en måned nu og er blevet rigtig glad for. Jeg har fået en utrolig tæt barbering, som jeg ellers ikke troede var mulig med en barbermaskine. Jeg undgår at få snitsår, hvilket jeg virkelig har haft problemer med før. Jeg bruger den både i og uden for badet – dog fortrækker jeg at barbere mig i badet, men dette er naturligvis en smagssag. Man finder hurtigt ud af, hvad man er mest til. Efter brug stiller jeg den tilbage i rense- og ladestationen, hvor den ved tryk på en enkelt knap både oplader og kører en gennemgående rens af maskinen, hvorefter det føles som om, at man har en helt ny maskine i hånden ved hver barbering.

Jeg kan virkelig anbefale denne shaver til enhver, der søger en maskine som både giver en tæt barbering og som samtidig leverer en behagelig følelse bagefter. Jeg kan personligt sige, at jeg ikke har brugt en skraber siden, at jeg fik fingrene i denne fantastiske shaver. Shaveren forhandles i de fleste elektronik forretninger og ligger til en pris på omkring 3.600kr

Dette indlæg er lavet i samarbejde med BRAUN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Light Denim look from Solid!