MUCHACHOMALO - New underwear

Anmeldelse af outfittery.dk

 photo IMG_9114_zpslwwhv20i.jpg
”Jeg mangler noget farve i min stil, jeg går næsten altid kun i sort eller hvidt…Jeg mangler noget farve, men hvordan kan jeg få nogle flotte farver ind i min stil uden at ligne en klovn?  for jeg er SÅ kikset når det kommer til farver”

Denne scenarie er der måske nogle er jer der har været ude for, jeg ved selv at jeg for en del år siden, havde meget svært ved få farver ind i min stil. Heldigvis er der hjælp at hente! Hos www.Outfittery.dk kan du få alt den hjælp du har brug for og endda uden du behøver at gå længere end til din computer. De fleste af os kunne godt bruge lidt hjælp til vores stil, men har ofte ikke tid til gå ud og shoppe eller vi mangler professionel hjælp. Hos outfittery har man mulighed for at fortælle en personlig rådgiver/shopper om sine personlige ønsker og derefter sender de en kasse hjem til en, med alle de forskellige ting som shopperne mener man kan bruge, alt efter ens ønsker. Derefter sender man det retur man ikke har lyst til at beholde,  isamme kasse man modtog tøjet i , simplere bliver det ikke! For at gøre det lidt nemmere beskriver jeg lidt mere detaljeret hvordan det hele forgår, og hvad min egen oplevelse var.

1

Du melder dig ind på deres hjemmeside outfittery.dk. Du skriver dine oplysninger ind og skriver lidt om dine størrelser og svare på nogle få spørgsmål om hvad du syntes er pænt til din stil. Sådan så hvis du HADER ternede skjorter, så vil du ikke modtage nogen af dem. // Denne proces gik super nemt og hurtigt for mig.

2

Du skal vælge et tidspunkt som passer dig, hvor en af deres rådgivere ringer dig op. Opkaldet tager kun 10 min, så det er noget alle kan være med til. Du snakker med rådgiveren og kommer med dine ønsker til hvad de skal sende dig. Hvis du er helt på bar bund, så kan man sagtens sige ” Jeg vil gerne have nogle trøjer med kraftige farver” eller ” nogle flotte sko til en fin fest” så vejleder de dig, du skal ikke nødvendigvis vide præcis hvad du har brug for. // Denne samtale tog mig 20 min, da jeg havde ekstra mange spørgsmål omkring hvad de skulle sende osv. Følte ikke på noget tidspunkt hende jeg snakkede med skyndte på mig, eller ville have samtalen overstået. Tværtimod, hun lyttede og vi tog den tid som jeg havde brug for.

3

De sender en kasse med et lille kort, hvor de fortæller lidt om hvad de har sendt. Derefter kigger man tingene igennem og prøver dem. Man skriver på den medfølgende seddel hvad man gerne vil beholde og hvad man sender retur. Der følger en retur seddel med som man smækker på kassen ( Så det koster dig ikke en krone) // Jeg havde bestilt nogle skjorter og et par sorte vinter sko med hæl. Da jeg modtog kassen blev jeg meget overrasket over hvor spot on hun havde ramt! Det var præcis hvad jeg manglede. Kassen kom inden for få dage, hvilket jeg blev overrasket over eftersom indholdet i kasserne er personligt sat sammen

 photo IMG_9118_zpsxh2vfz5p.jpg
 photo IMG_9116_zpsp4lfzqbj.jpg

Så er der ikke andet tilbage end at nyde tøjet og den luksus det er at kunne sidde hjemme og bestille tøj og blive rådgivet af en professionel. Jeg kan personligt kun anbefale outfittery til alle der har brug for en helt ny garderobe, eller bare har brug for lidt hjælp. Det er virkelig noget alle kan bruge og det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter www.Outfittery.dk

– Dette indlæg blev lavet i samarbejde med outfittery.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MUCHACHOMALO - New underwear