High end summer look

Fashion week – First day

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Jeg startede min modeuge sammen med min gode veninde Tanja. Vi skulle om morgenen til Tommy Hilfiger breakfast, som var rigtigt hyggeligt og nød virkelig at se deres nye kollektion, specielt da jeg har er rigtig godt samarbejde med Tommy Hilfiger. Vi tog bagefter hen på modemesse og så på en masse forskellige mærker og fik snakket med nogle designere. Efter det stod resten af dagen på forskellige modeshows. Alt i alt en rigtig lækker og hyggeligt dag sammen med gode venner og blogger kollegaer.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

High end summer look