Vild med mit instax mini 90

MUCHACHOMALO – New underwear

 

imagemuchachomalo photo IMG_0049_zpsb9va4j4u.jpg

muchachomalo photo IMG_0065_zpswdvmo9wz.jpg
muchachomalo photo IMG_0064_zps1r5d60he.jpg

muchachomalo photo IMG_0060_zps71vltobu.jpg
muchachomalo photo IMG_0057_zpsagbfzs7k.jpg

muchachomalo photo IMG_0049_zpsb9va4j4u.jpg

muchachomalo photo IMG_0053_zpsfua6mera.jpg

muchachomalo photo IMG_0054_zpscaibi6ho.jpg

muchachomalo photo IMG_0050_zpsciofi5no.jpg
muchachomalo photo IMG_0055_zpsz7cdlufx.jpg

muchachomalo photo IMG_0051_zpsc3ngx08w.jpg

Jeg blev under modeugen inviteret til et event som MUCHACHOMALO stod bag. Jeg havde efterfølgende mulighed for at vælge et par underbukser fra deres kollektion som jeg personligt er helt vild med. Jeg har aldrig skrevet om underbukser før og grunden til at jeg valgte at skrive om netop disse underbukser er helt unik

Hver artist har valgt deres frygt eller andet der inspirere dem og har så lavet nogle helt unikke mønstre, dette gør at disse underbukser og mønstret på dem har en historie bag hver enkelt model. Farverne er meget stærke på nogle af modellerne og mønstrene meget kreative, hvis du er til farverige og originale underbukser, så kan jeg bestemt anbefalede at kigge forbi deres hjemmeside HER

– I was during fashion week invited to an event by  MUCHACHOMALO . I had the opportunity to select a pair of underpants from their collection . I have never written about boxers before and the reason I chose to write about  these pants is quite unique. Each artist has chosen their fears or anything that inspire them and have made some unique patterns , this gives these boxers and the pattern on them  a story. The colors are very strong in some of the models and patterns very creative ,if you are colorful and originality ,  I  recommend to drop by their website HERE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vild med mit instax mini 90