Visit to - Diesel Black Gold

Vild med mit instax mini 90

 photo IMG_7913_zps5cr5mvsa.jpg
mike afsharian photo IMG_7956_zpsq6vovzar.jpg
mike afsharian photo IMG_7941_zpszv8cegqf.jpg
 photo IMG_7963_zpsd20nronb.jpg

 

Så prøvede jeg endelig FUJIFILM instax mini 90 . Jeg har længe været vild med idéen omkring at kunne få sine billeder printet ud med det samme. Kameraet kom med en tur på photoshoot. Blev meget overrasket over hvor let kameraet er, det er meget nemt at tage med sig rundt sig i byen. Fra man tager billedet går der ca. 15 min til det er helt fremkaldt. Film til kameraet kan købes på hos instax og i fotobutikker rundt omkring i Danmark. I denne model kan man slå blitz til og fra, hvilket gør man altid ender med nogle lækre billeder, om det er meget lyst hvor man er, eller om der er mørkt. Det har også en masse andre fede funktioner som f.eks. dobbelt eksponering, hvor der er 2 billeder halvt tydelige i samme billede, det giver en rigtig flot effekt. Glæder mig til at udforske mere om dette kamera fra instax. Hvis du leder efter et kamera der kan blive festens midtpunkt, eller bare gerne vil gemme dine billeder fysisk på en flot måde, så kan jeg anbefale dette kamera, som kan købes hos instax

Følg min instagram @MikeAfsharian for flere billeder

 

ENGLIH

I finally tried FUJIFILM instax mini 90 I have long been interested in the idea of polaroids. I was very surprised at how lightweight the camera is , it is very easy to carry around in the city . The picture takes about 15 minutes until it is fully developed. Film for the camera can be bought on at instax and inphoto shops around Denmark . it has a lot of cool features such as double exposure , where there are 2 pictures half evident in the same picture , it gives a really nice effect . I look forward to exploring more about this camera from instax . So if you’re looking for a camera that can be life of the party , or just want to save a special moment , so I can recommend this camera. It can be bought at instax

Sponsoreret indlæg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Visit to - Diesel Black Gold