Mini Bagpack - OILL

Visit to – Diesel Black Gold

 photo IMG_8902_zpstsf7hkfm.jpg
 photo IMG_8899_zpsfszw0vin.jpg
 photo IMG_8900_zpsrulpdi0m.jpg

 photo IMG_8877_zpsyxlryb7t.jpg
 photo IMG_8878_zpsfid1t86g.jpg

 

Under modeugen var jeg et smut forbi Diesel, for at se deres nye Black Gold kollektion. Der var en masse flotte designs, jeg har også et indlæg klar senere på bloggen, hvor jeg viser mine favoritter fra kollektionen. Et af mine favoritter er denne læderjakke, til en pris af 12.000kr er denne læderjakke også noget af en investering. Ikke desto mindre er jeg vild med jakken og dens ”Skin-tight” design. Læderjakker findes der en uendelig masse af, men Diesel har virkelig skilt sig ud fra mængden med deres skarpe sans for detaljer.

During fashion week I went by Diesel showroom to see their new Black Gold collection . There were a lot of beautiful designs , I also have a post ready later this blog where I will show my favorites from the collection. One of my favorites is this leather jacket  I love its  skin – tight design. Diesel has really stood out from the crowd with their sharp attention to detail when it comes to leather jackets

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mini Bagpack - OILL