Exclusive Adidas mini-Collektion on junkyard.com‏

Back to school – Casual look

Mike Afsharian - Modeblogger - Fashion blogger - københavn photo 12029099_765754973536326_1569383913_n_zpsjwneagd1.jpgMike Afsharian - Modeblogger - Fashion blogger - københavn photo 12025447_765754780203012_538191794_n_zpsijfq4rk0.jpg

T-Shirt –  Junkyard // – Bag – Eastpak // Shades Tommy Hilfiger  // Jeans – Solid

 

Tasken fra Eastpak som jeg har skrevet mere om (HER) er meget praktisk og flot i farven. T- shirten fra Junkyard er meget simpel med tryk på.  Jeg har valgt nogle solbriller fra Tommy Hilfiger som er meget simple og lækre i designet. De lyse jeans fra Solid var det rigtige valg til dette look, da de går i spil med taskens blå farve og de er samtidig rigtig behagelige at have på. Disse billeder blev taget af en ven fra min klasse lige efter skole, så dette outfit er helt perfekt til en lang skoledag.

  • The bag is from Eastpak which I have written more about (HERE). The t- shirt is from junkyard and is very simple with the print. I have chosen some sunglasses from Tommy Hilfiger they are very simple in the design. The bright blue jeans from Solid was the right choice for this look as they match with the bag’s blue color and they are also very comfortable to wear . These pictures were taken by a friend from my class right after school , so this outfit is perfect for a long day of school.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Exclusive Adidas mini-Collektion on junkyard.com‏