Fashion debate with me and Brigida Martinez

Exclusive Adidas mini-Collektion on junkyard.com‏

 photo 618715_zpslx8xtmgi.jpg

 photo 618787_zpsrw1sgunl.jpg

 

 

Har lige modtaget Mini-kollektionen zebra fra Adidas og den sælges eksklusivt hos online butikken junkyard.com i Norden. Jeg plejer ikke altid at gå så meget i sporty tøj, men denne trøje og taske fra Adidas er det perfekte outfit til træning eller et casual matchende look.

– I Have just received mini – collection zebra from Adidas it’s sold exclusively at the online store junkyard.com in Scandinavia. I usually do not always go as much in sporty clothes , but this shirt and bag from Adidas is the perfect outfit for training or a casual matching look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fashion debate with me and Brigida Martinez