Fall/winter look – Matinique

Mike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9914_zpsi3kuca2o.jpgMike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_0038_zpseekio46r.jpg
Mike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9984_zpszs39k5a0.jpg

 photo IMG_0017_zpslwo7x9ub.jpgMike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9870_zpskwxpomrp.jpgMike Afsharian - Matinique - Male Fashionblogger - Mandlig Modeblogger - København photo IMG_9880_zpskanslfj4.jpg

 

Jacket  – Matinique //  TurtleneckMatinique  //  JeansWeekday //  SunglassesTens

 

Vinteren er over os! Til denne sæson har jeg her sammensat et rigtig lækkert evinter look. Jakken jeg har på er fra Matinique og er i læder og imiteret pels på kraven min turtleneck er også fra Matinique Til dette look har jeg valgt nogle stramme helt sorte jeans og nogle støvler med lidt hæl på netop for at give lidt højde.

———————–

 The jacket I have on is from Matinique and is in leather and faux fur on the collar my turtleneck is also from Matinique For this look , I have chosen some tight  black jeans and some boots with a little heel on just to give a little height.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Day one at #DISTORTION with Diesel