Rock look with H&M

Junkyard X Vagabond

 photo IMG_9606_zps8yagpuuq.jpg

 photo IMG_9591_zpstsmzemh6.jpg

 photo IMG_9651_zpsvwvs6dp7.jpg

 photo IMG_9620_zpshhhoerrp.jpg</a photo IMG_9691_zpscopjxqqj.jpg

 photo IMG_9713_zpsrvgwrnlv.jpg

 photo IMG_9625_zps2ifhrgeu.jpg photo IMG_9713_zpsrvgwrnlv.jpg

 

Shoes – Vagabond  //  Jacket  – Junkyard  // Sunglasses – Carrera  //  Pullover – Weekday // Bag – Stadium

 

 

 

Når noget er uden for normen fanger det altid mit blik og jeg vurdere altid om jeg kan se det i min stil. Når det kommer til jakker i år og forårsjakker ( som i de kan bruges om sommeren efter på de lidt kolde dage) er jeg helt vild med nitter og lange jakker. Denne forårsjakke fra Junkyard er længere end din typiske jakke og giver et rigtig fedt udtryk med mine helt grønne sko fra Vagabond. Jeg har mine solbriller i blåt stel fra Carrera på! Disse briller har jeg været lidt for besat af , det kommer til udtryk i de mange shots jeg har med disse briller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rock look with H&M