Junkyard X Vagabond

Fall look with Casual Friday

Mike Afsharian - Casual friday - modeblogger - københavn - herremode - photo IMG_1854_zpsgeeh0l6e.jpgMike Afsharian - Casual friday - modeblogger - københavn - herremode - photo IMG_1928_zpshznmff9o.jpgMike Afsharian - Casual friday - modeblogger - københavn - herremode - photo IMG_1822_zps345elpdq.jpgMike Afsharian - Casual friday - modeblogger - københavn - herremode - photo IMG_1908_zpsjf8btyxb.jpg

Formelt men samtidig casual er den perfekte beskrivelse af dette outfit fra Casualfriday. Jeg er vild med dette look der passer perfekt til en fredag aften ude med vennerne eller en mandag morgen til at starte ugen stilfuldt. Jeg har valgt en helt sort pullover med en mønstret skjorte for at skabe lidt kontrast i det ellers mørke look. Blazeren har et rigtig godt fit og bukserne er slim uden at være helt stramme- Lige min stil

Jeg er helt vild med Casual Fridays nye kollektion og det moderne look de giver med deres farver og tekstilvalg og ikke mindst designet.

I kan se meget mere til casual friday på deres facebook side HER og følge dem på instagram HER

–  Love this look from Casual friday! It’s perfect for a night out and in more casual situations too. The blazer has a very nice fit, and the shirt i chose to give the look some contrast.

Indlægget er lavet i samarbejde med Casual Friday 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Junkyard X Vagabond