Er så glad og spændt!! #BigNews

New leather jacket – Tommy Hilfiger Denim People’s Place Originals

Mike Afsharian - Modeblogger - Stil - Tommy Hilfiger- Prd - København mode - Copenhagen Fashion photo IMG_0716_zpsqoi1qazf.jpgMike Afsharian - Modeblogger - Stil - Tommy Hilfiger- Prd - København mode - Copenhagen Fashion photo IMG_0764_zpsjatzkrto.jpg
Mike Afsharian - Modeblogger - Stil - Tommy Hilfiger- Prd - København mode - Copenhagen Fashion photo IMG_0753_zpsa0v4s8or.jpgMike Afsharian - Modeblogger - Stil - Tommy Hilfiger- Prd - København mode - Copenhagen Fashion photo IMG_0745_zps9jssc7az.jpg

Læderjakke – Tommy Hilfiger  //  Jeans  – Weekday //  Turtleneck – Matinique // Hat – H&M //  Shoes – G Star raw  // Suglasses – Dolce Gabbana 

Min nye lækre læderjakke er fra Hilfiger Denim som lancerer for anden sæson en capsual collection som hedder People’s Place Originals. Kollektionen er inspireret af den ikoniske rock’n’roll-stil tilsat rebelsk kant fra biker-miljøet. Kollektionen er en hyldest til People’s Place – den første butik, Tommy Hilfiger åbnede som teenager sammen med to venner i sin barndomsby Elmira i staten New York. Her i efterårsferien har jeg været til en masse møder og fået skudt en masse nye billeder, som jeg glæder mig til at vise jer mere af i løbet af næste uge. Husk at følg mig på instagram @MikeAfsharian

  • Love my new jacket from Tomy Hilfiger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er så glad og spændt!! #BigNews