New in - Diesel Sweater

Pressedage

image image image image image image image image image

 

Sidste uge har været en uge for alle os bloggere!  Der har været en masse forskellige events under pressedagene. Jeg fik besøgt en masse af de forskellige pr bureauer der er i kbh: Det ene bureau overgået af det andet når det kom til snacks, pynt og lækre sager. Nogle af dem havde ligefrem temaer hvor hele showroomet var pyntet op, virkelig et flot! Impression Pr havde uden tivl det flotteste og mest gennemførte tema i deres showroom. Jeg er i forbindelse med min personlige træner på en kur uden kulhydrater ( mere om det senere på ugen) Så jeg måtte faktisk ikke spise eller drikke noget af alle de lækre ting der var de forskellige steder, normalt er jeg en sucker for søde sager, så det var virkelig svært!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in - Diesel Sweater