Weekday Fitness "Back to school look"

16 Trænings regler jeg lever efter!

Skærmbillede 2015-11-28 kl. 15.11.11

Disse “Leveregler” er nogle der har virket for mig og skal ikke nødvendigvis følges for at opnå samme resultater som jeg.
Jeg vil prøve at gøre dette indlæg så overskueligt som muligt, i må meget gerne kommentere hvis i har nogle spørgsmål.

 

 1. Jeg holder mit indtag af kulhydrater til et absolut minimum! Normalt anbefales det at ens daglige indtag af kulhydrater skal udgøre 50-60% af ens daglige energi indtag. Jeg holder mig nede på omkring 10%. Min mad består af Nødder/frø/kød/grøntsager/olie/bælgfrugter
 2. Jeg træner 4-5 gange om ugen, der er ingen vej udenom at træne ofte hvis du vil have drømme kroppen.
 3. Jeg spiser 3 spiseskeer fiskeolie om dagen.
 4. Jeg spiser hele tiden, omkring 6-8 gange på en dag. Jeg har et utrolig højt stofskifte så jeg indtager en masse mad om dagen.
 5. Jeg spiser aldrig brød , det er lige meget om det er rugbrød eller hvede boller. Faktisk så er alle slags hvede “slik” efter min mening. Efter jeg har droppet hvede i min mad er jeg blevet mere frisk og bliver ikke så ofte sliksulten som før, jeg holder mig også mæt meget længere.
 6. Havregryn, mælk og frugt holder jeg mig langt væk fra. ( undtagen bær)
 7. Jeg prøver så hvidt jeg kan at holde min fedt% på omkring 10-12%, hvilket nogen vil mene er for lavt, men det kræves hvis du vil have en synlig 6-pack.
 8. Når jeg løber på løbebånd så sprinter jeg altid MEGET hurtigt i 30 sek, så går jeg stille i 1 min og sprinter så igen i 30 sek. Sådan fortsætter jeg i ca. 15 min.
 9. Alt hvad der hedder sodavand, iskaffe, smotthie,er et absolut NO-GO! i min verden.
 10. Min morgenmad består altid af nødder/frø, protein ( kød eller æg), fiskeolie og 2,3 stykker palæo brød (lavet på frø, nødder og mælk).
 11. Jeg går hellere 6 timer uden af spise noget end at indtage en hvede bolle…
 12. Jeg træner aldrig mere end 1 time af gangen ( minus løb)  og drikker altid masser af vand under træningen.
 13. Jeg har altid en pose nødder med mig, hvis jeg bliver slik sulten så spiser jeg dem.
 14. Hver evig eneste dag spiser jeg med min morgenmad 1 stykke 80% ckoloade, da det er sundt i så høje procenter. ( Så længe det er 1 stk om dagen)
 15. Jeg hælder olivenolie over det meste af min mad, da sundt fedt udgør en stor del af mit daglige kalorie( ikke kulhydrat) indtag.
 16. Jeg træner mave 3 gange om ugen.

Tag hvad du føler du kan bruge af disse råd, jeg kan garantere ALLE kan gøre brug af mindst 2 af disse råd. Indlægget er ment som inspiration, det er  ikke meningen at alle disse råd skal følges slavisk.

Har du ros eller kritik til dette indlæg? Lad mig endelig høre i en kommentar.

Læs mere om min træning HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekday Fitness "Back to school look"