Vind et armbånd fra - Fene Jewelry

Aftershave SERUM – Mirins Copenhagen

 photo d53bcbe7-669d-410e-b134-f8d82efd11d7_zpsxhzbxied.jpg

De fleste mænd kender følelsen af knastør hud efter en tør barbering, efterfulgt af de små rifter og sår der ofte forekommer efter barbering. Det kan være rigtig svært at finde en løsning! Vi har alle prøvet aftershave, men det er langt fra alle der løser problemerne. Personligt har jeg ikke brugt aftershave i mange år da de ofte har en alt for kraftig duft og aftershaven bliver næsten helst klistret  på min hud, efter det er tørret ind. Dog manglede jeg stadig et godt produkt jeg kunne bruge efter min daglige barbering.

Da jeg hørte om dette produkt fra Mirins Copenhagen var jeg meget skeptisk. En olie jeg skulle bruge efter barbering ville være alt for ubehageligt at have i ansigtet som et tykt skinende lag i ansigtet? Det kunne jeg da ikke smøre i ansigtet inden jeg tager ud om morgenen, da det som sagt ville se underligt ud og få min hud til at skinne utrolig meget….Eller det var hvad jeg troede ( men jeg blev klogere)

Jeg har testet dette produkt og efter de førte 2 gange, var jeg faktisk helt vild med produktet. Ja faktisk så glad for det at jeg har brugt det mere eller mindre dagligt i næsten 4 måneder nu.

Så hvordan kan det være jeg endte med at blive glad for dette produkt? Først og fremmest så smurte jeg 3-4 dråber olie i mit ansigt/hals efter min barbering og tog så koldt vand i ansigtet og tørte så mit ansigt i et tørt håndklæde. Denne metode efterlod min hud fugtet af olien, men uden det mindste sport af olien. Håndklædet tog simpelhen det overskydende olie væk fra ansigtet. Det betød at man på ingenmåde kunne se jeg havde brugt denne olie, men samtidig fik jeg gavn af alle dets fordelle. Så hvilken fordele har jeg helt præcist fået efter jeg er begyndt at bruge dette produkt?

  • Ingen tør ud efter barbering
  • Fugtet hud uden spor af olie
  • INGEN og jeg mener INGEN bumser dage efter min barbering ( hvilket jeg altid fik, inden jeg brugte dette produkt)
  • Mindre rødme efter barbering
  • Forbygger bumser da den indeholder træ olie.

 

Jeg er ikke betalt af dette firma for at skrive om produktet. Grunden til jeg har lavet denne lange grundige anmeldelse af dette produkt, er at jeg virkelig får en masse spørgmsål fra læsere der efterspørger en god aftershave.  Jeg kan på det kraftigste anbefale denne aftershave til alle der har brug for en effektiv løsning på gener efter deres daglige barbering.

Køb og læs mere om produktet HER

Den koster 185.kr og holder i mange måneder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind et armbånd fra - Fene Jewelry