BIG NEWS! - December måned på bloggen!

Dropper jeg ud af min uddannelse for bloggen?

Mike Afsharian photo IMG_3848_zps0mr98pv0.jpg

Hvad er der sket med min blog de seneste par dage? Som de fleste af jer har bemærket er jeg begyndt at blogge en del mere. Jeg har i mange år holdt meget af min blog men har den seneste tid besluttet virkelig at gøre mit bedste for st bruge den mere aktivt. . Der har været så mange indlæg jeg har haft i tankerne, men simpelthen ikke har været i stand til at formidle ud.

Hvorfor har jeg ikke været i stand til det tænker du måske? Jeg tror vi alle når til et punkt i vores liv hvor vi tænker ” Hvad laver jeg egentlig med mit liv?”. Jo jeg er ved at tage en uddannelse i mens jeg arbejder som blogger. Men skolen har tynget mig utrolig meget, faktisk så meget jeg flere gange har overvejet at droppe den helt. Da jeg godt ved hvad jeg vil leve af og det er min blog og generelt inden for mode branchen.

Personligt ved jeg at det altid er svært at få det hele til at passe sammen uanset, om du er blogger eller arbejder med noget helt andet . Nogle gange taber man bolden også er der ikke andet at gøre end at tage sig sammen og komme tilbage til den faste rutine igen.

Så hvad har helt præcist ændret sig? Jo jeg vil begynde at blogge meget mere end før og jeg vil prioritere bloggen mere. Jeg tror alt kommer helt naturligt, så jeg vil på ingen måder prøve at lave flere indlæg end jeg har lyst til. Men jeg vil fremover hellere bruge tiden på bloggen end hvad der måtte være af skole opgaver.

Dumt? Det vil nogen mene, men jeg har igennem mit liv lært at ting du gør, hvert valg du tager har en konsekvens. Indtil videre har konsekvensen af jeg har brugt en masse tid på min blog kun været positiv, bliver konsekvensen noget andet er jeg klar til at tage den.

2 kommentarer

 • Årh ja, man skal uden tvivl følge sit hjerte. Jeg håber på alt det bedste for dig!! En blog bliver hurtigt et hjertebarn, så jeg kan udemærket følge dig.

  De bedste krammere herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mike Afsharian

   Tak for din søde kommeetar! 🙂
   Det er præcis sådan jeg har det, fedt at høre jeg ikke er den eneste

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BIG NEWS! - December måned på bloggen!