Moving faster than slow - Diesel

Fitness update!

 photo Skaeligrmbillede 2015-11-11 kl. 21.37.56_zpsucrgb89k.png
Så er det snart et par uger siden jeg startede min forløb med personlig træner Kristian Thaulow. De personlige timer har virkelig været hårde! Altså virkelig hårde! …I starten af forløbet spurgte Kristian mig hvor meget jeg ville have han skulle presse mig fra1-10. Jeg svarede 9. Må sige han har presset mig til mit yderste. Jeg startede mine første 2 uger med et forløb hvor jeg ikke måtte spise kulhydrater og en masse andre regler ( dog meget overskuelige og simple regler) …Jeg gik fra en fedt% på 16,5 til 12,5% mens jeg samtidig tog 300 gram muskelmasse på! Kan allerede se resultater på min mave og andre steder på kroppen, glæder mig til at se hvordan min krop ser ud om et par måneder. Jeg har virkelig givet mig 100%,. Kristian giver dig ikke en masse hurtige ligegyldige tricks som kun virker kortvarigt, han giver dig derimod redskaber du kan bruge resten af livet. Jeg har fået et meget sundere forhold til mad nu og det giver mig samtidig mulig for at jeg kan nyde mit liv på en sund måde.

 

Find Kristian på instagram HER

Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Moving faster than slow - Diesel