Mit forhold til de andre bloggere - Venner eller Konkurrenter?

Har jeg aflyst min rejse af Frygt for Terror?

brussel

Som de fleste af jer der læste med igår ved, så skulle jeg til Bruxelles nu på onsdag. I kan læse indlægget HER (Link) . Da jeg og min ven Bilal købte billeterne var vi ikke helt klar over hvor slemt det stod til dernede. Pt. Har vi fået oplyst at Bruxelles er i højeste beredskab og at chancen for et terror angreb er på niveau 4!! (4 er den højeste på skalaen)

Da jeg tog til London (LINK) Var jeg godt klar over der også var en fare, men det var ikke i samme grad. I Bruxelles har de sagt at man skal holde sig væk fra vinduer og blive inden døre, der er også militær overalt i gaderne. Dette har desværre gjort at vi har valgt at aflyse vores tur derned. Jeg ser det bestemt ikke som et knæfald for terroristerne, men derimod som en konsekvens jeg og min ven Bilal har taget for at holde os i sikkerhed. Jeg elsker virkelig at rejse, men kun så længe jeg ikke går på kompromis med Sikkerheden.

Jeg kan dog sige der ikke går lang tid før jeg skal ud og rejse igen. Januar måned byder på hele 2 rejser.

Hbis du ikke fik set billederne fra min rejse tl Berlin så læs indlægget HER

—————————————————————————————-

I was suppose to travel to  Bruxelles this wednesday, but Because of the treat of an terror attack we decided to cancel the trip. I love to travel but safety has to come first, and at this point it’s just not safe to travel to Bruxelles. In the beginning of next year I will be traveling again, so hopefully everything has calm down until then.

Read about my trip to  London HERE  and my trip to  Berlin HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit forhold til de andre bloggere - Venner eller Konkurrenter?