Photos from BERLIN

Hvor går min næste rejse til? // Where am I traveling to next?

IMG_1547

Næste uge går turen til endnu et land i Europa!

Jeg har i løbet af de sidste 30 dage besøgt LONDON (Link) og BERLIN ( Link).

Jeg var lidt  tvivl om hvor min næste rejse skulle være til, da jeg ikke pt. har mulighed for at være væk flere dage i træk. Jeg vil gerne et sted hen, hvor jeg kan opleve den lokale kultur og få taget en masse gode billeder. Efter en masse snak frem og tilbage med min rejsepartner Bilal, blev vi enige om at tage til hovedstaden i Belgien – Bruxelles på onsdag.

Hvad er mit mål så med at tage til Belgien? ( Udover at spise en masse Belgisk chokolade og vafler). Min  plan er at se den flotte store parlamentsbygning og smage på de lokale retter og generelt få set på byen . Jeg kommer til at tage 2 helt nye vinter jakker med mig derhen,  så jeg samtidig med rejsen kan få skudt nogle gode billeder af mine nye jakker med Bruxelles som baggrund.  Jeg tager min Macbook med på rejsen og kommer til at blogge direkte derfra, så i kan følge med i alt hvad jeg kommer til at opleve derhenne.

——————————————————————————————————-

Next week I’m flying off to Belgium (Bruxelles) . Me and my travel friend Bilal was talking about where to fly off to and decided on Bruxelles. The city has many things to offer so I am very excited!

In the last 30 days I have been traveling to LONDON (Link) And BERLIN (Link) So this trip should be fun as well! I will be posting on the blog while I am there, so you wont miss out on what I am doing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Photos from BERLIN