Weekday - Eastpak look // + Hint about next month

I am a Athletic Warrior!

image

Så skete det endelig! Jeg har fået mit længe ventede armbånd. det betyder jeg har kvalificeret mig som en rigtig “Kæmper” når det kommer til træning af min træner Kristian Thaulow.
Jeg har fulgt min træningsplan og ( nogenlunde) holdt mig væk fra usunde sager, samtidig med jeg ikke har været fuldstændig fanatisk omkring det. Har aldrig brudt mig om idéen af at man ikke fortog sig andet end at træne dagen lang og ikke tænkte på andet. Personligt så har jeg et meget sundt forhold til min træning, da jeg samtidig ikke holder mig tilbage hvis jeg f.eks er til nogens fødselsdag.

Hvis i ikke har fulgt med i min træning kan i læse mere HER og HER

Min eneste bekymring, hvis man kan kalde det en bekymring, det er at få strækmærker. Jeg får dem altid omkring brystet, heldigvis er jeg begyndt at bruge en helt ny creme mod strækmærker og ar! Indtil videre har den virket godt. ( Læs mere om cremen HER)

—————————————————————————————————

Finally I got this wristband, It’s from my personal trainer Kristian Thaulow . When you have worked hard enough and has proved yourself to him that you give 100% at every gym session, you get this wtristband. So it means a lot to me, and I’m looking forward to giving my all in the gym. The only thing I hate about the working out is strech marks, but I am using a new creme that works very good against stretch marks. ( Read about the creme HERE)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekday - Eastpak look // + Hint about next month