The new cut - Tommy Hilfiger/ Ecco

Leather look from Casual Friday

Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_4469_zpsjrxdwxqs.jpgMike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_4496_zpstyrie2co.jpg

Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_4446_zpsnp7tr1ze.jpg
Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_4433_zps5c6m3d5v.jpg

Whole look from Casual Friday 

Så er det 2016 og mit første indlæg er ude! Det kan være svært at følge med i det danske vejr lige pt, da vi har haft nogle varme dage og nogle helt iskolde dage. Dette look fra Casual friday er perfekt til en af de lunere dage her i januar.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Casual Friday 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The new cut - Tommy Hilfiger/ Ecco