Trip to London

Nyt Middel i kampen mod strækmærker efter træning og Graviditet,

 photo IMG_3920-2_zps4f7hmd9g.jpg
 photo IMG_3923-2_zpsoxvefn8r.jpg

Vi kender det alle sammen..Strækmærker! Det kan godt være vi har lært at leve med dem, men det er de færreste der er glade for dem og størstedellen af folk med dem ønsker dem fjernet!  Jeg har hørt mig frem og tilbage omkring hvad der kunne være godt mod strækmærker. Nu hvor jeg er begyndt på min personlige træning ( læs mere her) har det været nødvendigt, for at jeg ikke fik (flere) strækmærker ved min brystkasse. Det er noget jeg har oplevet tidligere at få, efter flere ugers intensiv træning.

Jeg har i snart 1 måned brugt denne creme mod strækmærker og ar fra Beaute Pacifique. SCARS & STRIPES hedder cremen som er tyk  og er meget drøj i brug, der skal ikke meget til at dække et område på størrelse med 2 håndflader. Den har ingen duft så den kan bruges af folk med allergi uden problemmer. Den er fyldt med A vitamin og en masse andre ting der er med til at modvirker strækmærker. Jeg har i den 1 måned jeg har brugt den ikke set skyggen af et eneste strækmærke siden jeg begyndte min træning, så indtil videre har cremen gjort præcis hvad den lover.

Jeg vil komme med en update om nogle måneder omkring hvordan cremen har virket langsigtet.  I kan købe cremen og læse mere om den HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Trip to London