16 Trænings regler jeg lever efter!

The new cut – Tommy Hilfiger/ Ecco

Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_3563_zpsitgld9yw.jpg
Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_3451_zpsn4vl543w.jpg
Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_3544_zps1l1mwfbr.jpg

Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_3531_zpsf1cn6nuu.jpg

Mike Afsharian - Fashion - Tommy Hilfiger - Ternet skjorte - Rød skjorte - Skovmands skjorte - hat - ecco sko- modeblogger -blogger - cph fashionweek 2016 - københavn -dansker - iraner - stil - mand - unge - photo IMG_3559_zpst1458txc.jpg

Bag – Daniel Silfen //  Jeans – SOLID  // Shirt – Tommy Hilfiger  //  Shoes – Ecco

Jeg er hoppet i mine nye sko fra ECCO, en ny skjorte fra Tommy Hilfiger nye kollektion ( Læs mere HER)med en lædertaske fra Daniel Silfen. Senere i dag starter den første konkurrence ud af mange der vil komme her til December! –  Hold godt øje med bloggen i dag.

———————————–

New look with my shoes from ECCO and a shirt from Tommy Hilfiger! Today I am going to start the first competittion on the blog.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

16 Trænings regler jeg lever efter!