Aftershave SERUM - Mirins Copenhagen

Trip to London

IMG_1342IMG_1542IMG_1545IMG_1593IMG_1594IMG_1538IMG_1639IMG_1544IMG_1547

Jacket – FRENN // Jeans – Diesel //  Shoes  – G Star // Turtleneck – Selected Homme // Shades – Dolce Gabbana

 

Jeg landede sent igår aftes efter en rigtig lækker tur til London.  Jeg fløj tidlig om morgenen og ankom til London omkring kl. 9. Jeg tog ind til indre London, hvor jeg fik set de kendte monomenter og smagt på byen ( bogstavelig talt) god kaffe! Alt hvad jeg havde brug for var lige omkring os. Jeg spiste en masse god mad og fik skudt en masse gode billeder. Jeg havde vores egen fotograf med. Jeg ser utrolig meget frem til at kunne vise jer alle de gode billeder jeg fik taget på turen.

I had a very good time in London yesterday. I got to see most of the city and shot a lot of good pictures! I am looking forward to post the shoot from London on the blog soon.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aftershave SERUM - Mirins Copenhagen