lammet af eksamens angst??

Find dine tætteste venner med Samsung

 

Samsung har lavet en rigtig flot reklame video, omkring en af deres nye projekter. Det er ikke din typiske reklame film, Samsung har lavet et ret fedt projekt omkring denne reklame hvor de tester dig på hvilken af dine 4 venner du stoler mest på og hvilken af dem du ville ringe op hvis du virkelig var ude i en dårligt situation. Vi kender det alle når vi kommer ud for et eller andet skidt og bare ikke rigtig ved hvem vi skal ringe op. Det kan være man ikke kan finde hjem fra en fest i byen, det kan være man er i udlandet og mister sit kort, ja det kan være hvad som helst. Jeg har selv prøvet at være strandet i et andet land hvor jeg fik stjålet mit kort og ikke kunne komme hjem da jeg samtidig havde misset mit fly. Det endte med at jeg mange opkald senere fik en ven til at sende nogle penge til en anden ven som derefter kunne overføre nogle penge til et flyselskab og jeg kunne så købe en billet hjem til Danmark igen. Det er ikke altid man lige ved hvem af ens venner man har nærmest. Se videoen og klik på linket og tag testen på Samsungs hjemmeside og find ud af præcis hvem dine 4 tætteste venner er

Dette indlæg er sponsoreret af Samsung

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

lammet af eksamens angst??