Meeting with my photographer

Hvilket ansvar har jeg som blogger?

Mike Afsharian - Diesel - København - Modeblogger - Herremode - Stil - Modeblogprisen - 2015 - photo IMG_1047_zpsejn3mbru.jpg

“Hvilket ansvar har jeg som blogger?”

Det er et spørgsmål som ofte diskuteres og et spørgsmål de fleste bloggere stiller sig selv. …

Jeg ser personligt ikke mig selv som et forbillede for andre, jeg tænker mere på mig selv som en person der via internettet deler ud af mit liv og viser min personlige stil. Men faktum er at uanset hvordan jeg ser på mig selv, så er der folk der ser op til mig og folk jeg har indflydelse på via min blog. Så jeg har altid haft i mente at det jeg brugte min blog til og det jeg postede var noget jeg skulle kunne stå inden for. Det er vigtigt man ikke misbruger sin position som blogger til at skive et forkert indtryk at sandheden.

Når det kommer til reklamer på blogge, så skriver jeg altid hvis jeg er blevet betalt for et indlæg, men ikke desto mindre så samarbejder jeg kun med firmaer jeg kan stå inde for. Det er meget vigtigt man ikke glemmer hvem man er som blogger og begynder at sælge ud og sælger sin stil og blog for penge. Jeg har gang på gang set bloggere der har sagt ja til alt for mange forkerte tilbud, udelukkende fordi der var gode penge i det.

Som læser er det også vigtigt at man er kilde kritisk, alt hvad man læser passer ikke nødvendigvis. Hvis du som læser falder over et indlæg om et produkt som bloggeren er glad for, så betyder det ikke nødvendigvis at det også vil fungere for dig.

Hvis man finder den rigtige balance mellem sin personlige stil/blog og de muligheder der er for betalte indlæg så tror jeg kun det kan blive godt for både blogger og læser, da der så er meget bedre gennemsigtighed med hvad man laver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Meeting with my photographer