Fun in the photo booth

lammet af eksamens angst??

Mike Afsharian De sidste par dage har jeg ikke rigtig fået blogget, har jeg haft brug for en pause?… Nej ikke rigtig. Men jeg har haft brug for at få svar på nogle spørgsmål jeg har stillet mig selv ang en masse forskellige ting. Jeg har aldrig rigtig ladet mit humør stå i vejen for min blog, men det har det desværre de sidste par dage.

Nogle vil forstå dette andre vil måske ikke, men jeg  har været lammet af eksamens angst. Det er næsten som om at jeg i mit eget hovede har sagt til mig selv ” Hvis du ikke har tid til at læse op, har du heller ikke tid til at blogge” og læse op, er noget jeg aldrig rigtigt har gjort. Men denne gang følte jeg mig meget uforberedt og var næsten sikker på at dumpe mit fag. Heldigvis bestod jeg med en flot karakter.

PS. Jeg har i mine tidligere indlæg ofte skrevet ” mere om dette senere på ugen” uden at få fulgt op på hvad der skete i de forskellige indlæg. Derfor vil jeg senere i dag komme med et indlæg for jeg forklare præcis hvad jeg mente da jeg skrev ” mere om dette senere på ugen” og hvad der skete

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fun in the photo booth