Guide - Sådan redigere du dine mobil Billeder

Meeting with my photographer

image
image

image

 

Igår mødtes med med min fotograf Benjamin Kolstrup på Café Fiol til en lækker frokost. Vi snakkede en masse omkring forskellige locations og idéer til nye shoots. De næse par shoots i kommer til at se fra mig, vil måske overraske nogen af jer. Nogen vil enda mene jeg har ændret stil, men alt forandre sig med tiden og det gør min blog også. Jeg kan håber der bliver taget godt imod mine nye shoots og min nye stil. Jeg vil poste mere omkring dette snere på ugen

——-

Yesterday I had a meeting with my photographer, we talked about my new shoots that’s coming up on the blog soon. The shoots will be a little different than what you may be used to

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Guide - Sådan redigere du dine mobil Billeder