Gotta love my job!

CLARISONIC AND BIOTHERM DOUBLE EVENT AT L’ OREAL HEADQUARTERS

imageimageimageimageimageimage

 

Forleden var jeg til et event der omhandlede Biotherms nye produktserie og en helt ny version af Clarisonic (Smart) hedder den. Jeg tog derhen med min gode veninde Tanja som også var skylding i at planlægge en stor overraskelse til mig forleden (læs mere HER) Det var et rigtig lækkert og spændene event, som startede med vi fik lavet id kort for at vi kunne komme ind i L’oreal hovedkontor i københavn..( ja det var virkelig top sikret) Derefter fik vi set en video af  Biotherms nye produkter og efter det gik vi over til et andet rum hvor vi fik introduceret den helt nye Clarisonic. Jeg var den eneste herre blogger der var til eventet, så jeg vil også stå for en test af den nye herreserie fra Biotherm også vil jeg teste den helt nye Clarisonic som er unisex. 

  • Følg med på snap “MikeAfsharian” der poster jeg altid en masse fra de event’s og blog relaterede ting jeg laver

A few days ago I was at a event where we got to see the new Clarisonic and got to take a first look at Biotherm new skin series. I was the only guy at the event’ and will be testing both products on the blog

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gotta love my job!