First shoot 2016

Dropper jeg mit samarbejde med diesel?

 photo IMG_0200_zpsgwr3wzee.jpg

Jeg har altid sagt at min stil hele tiden ændre sig og jeg godt kan finde på at ændre på de mærker jeg arbejder med, hvis jeg ikke længere føler at mærket reflektere min stil. Hvis man sammenligner min stil tilbage fra 2012 til 2015 er det sket utrolig meget, ikke alene er jeg blevet mere mere selvsikker i min stil, men jeg har også ændret min syn på visse aspekter af min personlige stil.  Fortsætter jeg mit samarbejde med Diesel? Først og fremmest så er det vigtigt for at mig at påpege at Diesel har en utrolig høj kvalitet når det kommer til de materialer de bruger til at producere deres tøj. Jeg har virkelig nydt at arbejde med Diesel og som de fleste af jer som har fulgt med i min blog ved, så er jeg faktisk ret vild med mærket og deres til tider rockede look. Selvom min stil hele tiden ændre sig vil jeg stadig have et samarbejde med Diesel. En af de ting jeg bedst kan lide ved Diesel er alle de forskellige designs de laver. De har noget til de HELT rockede også laver de nogle utrolig lækre fine frakker til dem med en mere casual stil! Helt simpelt så har Diesel så mange forskellige lækre styles, så uanset hvor meget min stil ændre sig vil der altid være plads til noget lækkert fra Diesel. Glæder mig til at vise jer mit næste shoot fra Diesel i næste uge.

I kan se mere fra mine shoots med Diesel HER og HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

First shoot 2016