Weekend look with Diesel

En masse tanker

image

I dag var jeg ude og hente noget nyt lækkert tøj fra NewYorker som jeg vil skyde de kommende dage. Omkring 16 tiden mødtes jeg med min mor hvor vi endelig fandt det stof som min nye pullover skal lavet af, det bliver i 2 farver og jeg er sikker på den vil vende blikke. Nu på lørdag holder Bloggers Delight fødselsdag og  jeg er inviteret til et lækkert galla event i den anledning. Jeg hat virkelig kunne mærke 2016 er startet med et brag og jeg har desværre ikke måtte fortælle så meget om mine nye projekter endnu, men jeg kan fortælle jeg er i gang med et samarbejde med et rigtig lækkert smykke brand. I vil kunne se mere om dette i løbet af uge.

Følg med i min daglige opdateringer på Instagram – @MikeAfsharian

I have a lot of things going on at the moment and I’m very excited about telling more very soon on the blog! Make sure to follow me on instagram @MikeAfsharian to see my daily updates

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Weekend look with Diesel