Dropper jeg mit samarbejde med diesel?

Gotta love my job!

imageimageimageimage

Igår var jeg først forbi Noise PR også mødtes jeg med min gode veninde og blogger Brigida Martinez, vi tog forbi CPH Fashionlab sammen hvor jeg skulle se på nogen Arne jacobsen ure og på nogle PICTO ure. Jeg er helt vild med disse 2 mærker og har flere af deres ure, de er så simple og stilrene. Jeg tror vi var der i næsten 2 timer! vi sad og snakkede med Liv barfoed som er medejer af Cph Fashionlab, de forkæler altid en når man er deroppe. . Efter vi havde være oppe hos CPH fashionlab tog vi til middag og snakkede om den kommende modeuge og hvad vi havde af planer.

Yesterday I meet up with my good friend and blogger Brigida Martinez, we went to CPH Fashionlab and talked with the co owner Live Barfoed about some new watches from PICTO and Arne jacobsen. After that we went for some nice dinner and talked about our plans for fashion week

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dropper jeg mit samarbejde med diesel?