Gode og dårlige reaktioner på mit blonde hår

Black Is White – Tandpasta

image

imageimageimageJeg ville dele denne anderledes sorte tandpasta med jer som hedder Black Is White og fortælle kort om hvorfor jeg er blevet vild med den. Selve tandpastaen er helt sort, da den er fyldt med aktivt kul. Det lyder lidt underligt, når man høre at der er kul i tandpasta, men den er god nok! Det aktive kul går ind og hjælper med at få tandens naturlige farve tilbage. Den bleger altså ikke dine tænder, men fjerner misfarvninger fra f.eks. kaffe, rygning, te osv.

Den kan bruges dagligt, da den ikke slider på dine tænder, men jeg vil nok nærmere bruge den 1-3 gange om ugen, evt. op til weekenden. Første gang du bruger den vil du nok blive overrasket over hvor sort din mund bliver, men når man så skyller munde kan efter et par gange se at ens tænder faktisk bliver en smule hvidere. Jo mere du bruger den, jo større effekt har den. Personligt så børste jeg lige tænderne igen en hurtig gag efter jeg har brugt den, for at fjerne se sidste rester af tandpastaen.

I kan finde tandpastaen HER

Jeg er ikke blevet betalt for dette indlæg, jeg har bare selv set en forskel og ville dele denne nyhed med jer.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gode og dårlige reaktioner på mit blonde hår