De 5 Værste og bedste ting ved modeugen

CPH Barbers – Best Barbers in town

image

Tawfiq kommer til at hade mig for at bruge dette billede, men jeg syntes det et et godt billede af det smil man bliver mødt af.

Før

imageimageimage

Efter

 

imageimageimage

Jeg har i flere år haft hår stilen ” Fade” hvor siderne fader ud, hvilket giver et rigtig godt look.. Det er lidt en kunst at kunne lave en god fade og jeg har prøvet at blive klippet steder hvor jeg bestemt ikke var tilfreds med resultatet. Hos CPH Barbers som har klippet mig det seneste stykke tid, har virkelig gjort det utrolig flot! Som i kan se på billederne, har jeg fået taget en lille smule af toppen og ellers har jeg fået ordnet siderne og fået dem rettet til. Som blogger er jeg til foto shoots flere gange om ugen og derfor er det utrolig vigtigt at min klipning bliver perfekt hver eneste gang. Hos CPH Barbers har min faste frisør Tawfiq klippet mig så flot hver gang.
Stemingen derhenne er meget uformel og afslappet, de er altid klar derhenne til at vejlede hvis du er i tivl om hvad du ønsker af klipning derhenne. CPH Barbers ligger meget centralt lige ved Nørreport, 3 min gå tur fra Nørreport metro.
Herunder finder i numrene til de forskellige barbers dernede

For bookings:

Jimmy: +45 27605868
Ibo: +45 30282501
Tawfiq: +45 53600806

Prices:

Full haircut: 200 kr
Shape up: 100 kr
Beard trim: 100 kr
Kids: 150 kr

Følg dem på instagram HER
og på Facebook HER
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

De 5 Værste og bedste ting ved modeugen