#THE2OFUS

Dinner with Brigida at NORI Sushi

image

imageimageIMG_6882IMG_6879IMG_6869

 

I går aftes inviterede min gode veninde og blogger Brigida Martinez mig ud på middag. Vi besøgte dette helt nye sted NORI , hvor jeg skulle prøve deres Sushi for første gang. Det vigtigste for mig når jeg er ude at spise sushi er at jeg kan se de bruger friske råvare og at fisken er så frisk som muligt. Jeg blev virkelig overrasket over hvor lækker en sushi de har derhenne! Jeg kunne smage at alt var frisk lavet også har de også nogle sushi  ruller på menuen som jeg aldrig har prøvet nogen steder før, som virkelig smagte anderledes og var rigtig lækre. Det var Benjamin & Line der lavede disse lækre retter til os og vi blev helt mætte i lækker Sushi derhenne. Det er virkelig et sted jeg kan anbefale

I kan læse mere om NORI på deres hjemmeside HER

Yesterday My good friend and blogger Brigida invited me out for dinner at this new place NORI Not only does their sushi look good, but it also tasted great! They use only fresh stuff for their sushi and you can really taste how fresh everything is. Definitely a place I would recommend 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

#THE2OFUS