Gæt din kærestes BH-størrelse med Hunkemöllers nye Valentines quiz

Dyrberg/kern Mens Collection

image image imageimage

Jeans – (Similar) //  Blazer – Weekday ( Similar)  //  Shirt – Tommy Hilfiger ( Similar) // Braclelet/Watch – Dyrberg/Kern

Dette indlæg er sponsoreret af Dyrberg/Kern

Det er ingen hemmelighed jeg godt kan lide at gå med smykker, det kan som mand være svært at finde nogle gode smykker, som udover at være flotte kan holde til at blive brugt. Jeg har længe kendt til mærket Dyrberg/Kern og har altid syntes om deres design, så da jeg hørte de ville komme ud en kollektion til herre,  vidste jeg dette var et samarbejde lige for mig.  Kollektionen består af en masse forskellige armbånd og et par ure, der er mange armbånd at vælge i mellem. I kollektionen er at der er noget for enhver smag, personligt er jeg helt vild med deres guld armbånd, da de virkelig passer til mange af mine looks.

Jeg har i dette look sat smykkerne fra Dyrberg/Kern sammen en lækker blazer fra Weekday og en skjorte fra Tommy Hilfiger.

Shop smykkerne HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gæt din kærestes BH-størrelse med Hunkemöllers nye Valentines quiz