Fashion Week day 1

Fashion week day 2 Backstage/Shows/Events

image

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Jeg startede anden dagen af modeugen med et rigtig lækkert morgenmads event hos DyrbergKern. Jeg fik hilst på designeren Henning Kern, super coll person at møde også en utrolig dygtig designer. Vi snakkede lidt om den nye herre kollektion jeg er pt. køre en kampagne med. Jeg havde en UBER klar lige ved døren til dette event, da jeg skulle til et modeshow kort efter dette event.  Efter noget lækker frokost med en af mine venner, var det tilbage hjem og skite tøj også tilbage til byen til mit 2 modeshow. Det var Hong Kong modeshowet jeg skulle til, jeg var inviteret backstage af designerne. Jeg fik taget lidt billeder af showet backstage inden det begynde og ellers nød jeg bare den flotte kollektion. Efter dette show tog jeg hurtigt et smut forbi CIFF modemessen, da jeg havde et møde med en af designerene.

I morgen bliver for mit vedkommende en mere rolig da, da jeg ikke skal nå lige så meget, men gerne vil have en rigtig god afslutning på modeugen, inden det hele gentager sig igen til august.

 

Today went really great at the 2 day of fashion week here in copenhagen. I started my days a the DyrbergKern breakfast event, where I got to meet the designer Henning Kern, he was very nice and we got a little talk about the new mens collection.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fashion Week day 1