Fashion week day 2 Backstage/Shows/Events

Gæt din kærestes BH-størrelse med Hunkemöllers nye Valentines quiz

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 21.24.16

Indlægget er sponsoreret af Hunkemöller

Vi kender alle Valentines, det er en dag i kærlighedens navn og de fleste kærestepar har planlagt noget helt specielt denne dag. Dog kan det være en udfordring for os mænd at finde den rette gave til kvindes i deres liv . Men fortvivl ikke! For hvis du som mange andre mænd, endnu ikke har fundet den perfekte gave til din kæreste er der hjælp at hente.
I forbindelse med Valentine har Hunkemöller lavet en sjov quiz hvor du via en række spørgsmål kan gætte dig frem til din kærestes BH-størrelse. I kan finde quizzen Her . Nu når du så kender din kærestes BH-størrelse vil det jo være helt oplagt at købe en lækker Valentines gave fra Hunkemöller da alle kvinder elsker lækkert kvalitets undertøj. Hünkemöller har lige udgivet Valentines Collection som byder på mange gode muligheder at vælge fra, hvis du er tvivl om hvad du vil købe til kvinden i dit liv.

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 21.22.53

Se hele Kollektion HER  Undertøj er noget personligt, samtidig er det også den perfekte gave til Valentines, for hvem har ikke lyst til at se sin kæreste i undertøj man selv har valgt til hende?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fashion week day 2 Backstage/Shows/Events